Τελευταία Νέα

Η ΑΕΚ στο δρόμο των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης!

Ο Ενωσίτης αναδεικνύει τη στρατηγική επιλογή του Μελισσανίδη με την παρουσία Ιβιτς, Κωστένογλου και των συνεργατών του στην ΑΕΚ

Στην Ελλάδα αποτελεί συνήθη τακτική. Να αμφισβητείται έντονα, να φτάνει ακόμα και να λοιδορείται, κάθε προσπάθεια που περιλαμβάνει στον πυρήνα της εσωτερικές δυνάμεις της κάθε ομάδας. Η ΑΕΚ είδε και αποείδε με τις πειραματικές λύσεις από το εξωτερικό και αποφάσισε να στραφεί στα «δικά» της παιδιά. Ανθρώπους με γνώση και ικανότητες, αλλά που έχουν και παράλληλα τεράστια επίγνωση του τι σημαίνει ΑΕΚ.

Πρακτική που ακολουθούν πιστά στο εξωτερικό. Η Μπάγερν Μονάχου έχει σε θέσεις αιχμής Ρουμενίγκε, Χένες, ενώ αναλαμβάνει ρόλο και ο Καν. Η Μπαρτσελόνα έχει Αμπιντάλ, ενώ στο παρελθόν εμπιστεύθηκε την ομάδα σε Μπεγκιριστάιν, Θουμπιθαρέτα, Γκουαρδιόλα, Λουίς Ενρίκε. Η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βαλντάνο. Η Σεβίλλη με τον Μόντσι. Η Γιουβέντους με τον Νέντβεντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ.

Ο Ιλια Ιβιτς έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ενώ θήτευσε και ως τεχνικός διευθυντής. Ο Νίκος Κωστένογλου είναι κομμάτι από τη σάρκα της ομάδας, έχοντας αναλάβει κάθε ευθύνη εντός της «κιτρινόμαυρης» πραγματικότητας. Ο Ηλίας Ατματσίδης είναι μέλος της χρυσής εποχής της ΑΕΚ, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης με σπουδαίο παρελθόν και κορυφαίος στο είδος του, ο Γιώργος Αλεξόπουλος προσέφερε επί χρόνια.

Για να είμαστε ακριβείς, αυτό δεν προέκυψε τυχαία, αλλά αποτελεί στρατηγική επιλογή του Μελισσανίδη. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ, ήθελε να διορθώσει το κενό που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια, με την πλήρη αποψίλωση της ομάδας από το παρελθόν της. Επιχείρησε να στελεχώσει την ΑΕΚ με δικά της παιδιά, που διακρίνονται για την αξιοσύνη τους και με τις επιλογές των Ιβιτς, Κωστένογλου και των συνεργατών του, δρέπει ήδη καρπούς.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Επανάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, σε θέση οδηγού η ΑΕΚ!

Ο Ενωσίτης έχει όλες τις λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και δικαιώνουν απόλυτα τις επιλογές του Αγγελόπουλου