Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ο νικητής του διαγωνισμού για ένα δωρεάν δείπνο 2 ατόμων απόψε στο Agavita

Διαβάστε ποιος είναι ο τυχερός αναγνώστης που έκανε “Like” και κοινοποίησε τις σελίδες του enwsi.gr και του Agavita στο facebook και κέρδισε ένα δωρεάν δείπνο για 2 άτομα απόψε στο μεξικάνικο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας

0

banner_agavita_prosforaΟ τυχερός αναγνώστης που έκανε “Like” και κοινοποίησε τις σελίδες του enwsi.gr και του Agavita στο facebook, κερδίζοντας ένα δωρεάν δείπνο για 2 άτομα απόψε στο μεξικάνικο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ, με το συγκεκριμένο προφίλ.

Ο κ. Γκόγκος παρακαλείται μέχρι τις 16:00 να επικοινωνήσει στο enwsi.gr@gmail.com, γράφοντας το τηλέφωνό του για να τον πληροφορήσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που δεν έχει στείλει email μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα θα ενημερωθεί ο πρώτος αναπληρωματικός νικητής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δυναμική συμμετοχή σας στον διαγωνισμό του enwsi.gr. Επίσης ευχαριστούμε το “Agavita”, το κορυφαίο μεξικάνικο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας για την προσφορά.

enwsi.gr

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα