Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Λευκό» από την Super League για την αύξηση κόστους διαιτησίας λόγω VAR

Οι ομάδες της πρώτη κατηγορίας θα δίνουν 8.000 ευρώ κάθε μήνα για τα έξοδα διαιτησίας

0

Προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις η Super League στο ζήτημα της αύξησης του κόστους διαιτησίας. Στη συζήτηση που έγινε για το θέμα στην ΕΠΟ, οι δύο εκπρόσωποι της Λίγκας που ήταν παρόντες, Μηνάς Λυσάνδρου και Τάκης Αγραφιώτης ψήφισαν λευκό και όπως είπε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, το ΔΣ της Λίγκας θα συζητήσει και θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

Το συνολικό ποσό που οι γηπεδούχες ΠΑΕ θα προκαταβάλλουν στην ΕΠΟ κάθε πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα για όλους του αγώνες του μήνα που είναι γηπεδούχες, θα ανέλθει στις 8.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων μετακίνησης.

Συγκεκριμένα πρώτος διαιτητής θα παίρνει ανά αγώνα 2.000 ευρώ οι δύο βοηθοί από 1.000, ο τέταρτος και ο παρατηρητής διαιτησίας από 500 ευρώ. Ο διαιτητής VAR θα παίρνει 1.000 ευρώ ανά αγώνα και ο βοηθός του 500 ευρώ.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα