Η δική σου μεγάλη στιγμή με την ΑΕΚ: Η πρώτη φορά, το γκολ που αγάπησες, ότι σου έμεινε αξέχαστο!

Το enwsi.gr σας βάζει ξανά στο παιχνίδι και σας ζητά να στείλετε κείμενο, βίντεο ή φωτογραφία από την προσωπική σας μοναδική στιγμή με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν είναι μια απλή ομάδα. Δεν είναι μόνο ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι κάτι πολύ ανώτερο, κάτι μοναδικό για οποιονδήποτε μυείται στη μαγεία της.

Είναι μια ερωτική σχέση, που δένει ανεξίτηλα κάθε φίλαθλο της ΑΕΚ με τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει. Την ιστορία της, έγραψαν οι μεγάλες μορφές μέσα στο γήπεδο, αλλά και οι παρέες στις εξέδρες, στις εκδρομές, στα ταξίδια. Στο enwsi.gr σας ζητήσαμε και μαζί φτιάξαμε την ΑΕΚ των ονείρων. Επιλέξαμε μαζί την ιδανική 11άδα των χρόνων της μεγάλης κατηγορίας, καταλήξαμε στον ιδανικό προπονητή, διαλέξαμε τον σημαντικότερο πρόεδρο. Αναδείξατε μέσα από τις ψήφους σας, τον καλύτερο Ελληνα και ξένο ποδοσφαιριστή, την πιο εντυπωσιακή ομάδα όλων των χρόνων, επιλέξατε την ομορφότερη φανέλα που φόρεσε η ΑΕΚ.

Γράψε δύο λόγια για τη… στιγμή σου στην ΑΕΚ

Τώρα, περνάμε στην επόμενη φάση. Το enwsi.gr σας δίνει ξανά το λόγο, μόνο που τώρα εσείς θα γίνετε πρωταγωνιστές. Μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα το βράδυ (19 Απριλίου), σας ζητάμε να μας γράψετε δύο λόγια, τη δική σας μεγάλη στιγμή με την ΑΕΚ. Για κάποιον μπορεί να είναι η πρώτη φορά στο γήπεδο, για έναν άλλο ένα γκολ ή ένα ταξίδι. Μια εικόνα…

Στείλτε το κείμενο που θέλετε, ένα βίντεο, μια φωτογραφία που θα δείξει τη δική σας μοναδική σχέση με την ΑΕΚ και θα σας βοηθήσει να βρείτε παλιούς φίλους και να ταξιδέψετε στο χρόνο.

Περιμένουμε τα mail σας στη διεύθυνση aekstories@gmail.com ή στη σελίδα του enwsi.gr στο Facebook (Ιnbox) και θα μοιραστείς τη δική σου μεγάλη στιγμή με την ΑΕΚ.

Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο αφιέρωμα, με όλα τα κείμενα σας, τις φωτογραφίες σας, τα VIDEO σας!

Καλό… ταξίδι στις αναμνήσεις σας!

Δείτε επίσης

Ανυπόμονος για τα πλέι οφ ο Σιμάνσκι! (ΦΩΤΟ)

Έστειλε το μήνυμά του