ΑΕΚ για Κούγια: «Μεγάλος πόνος και παραισθησιογόνες αντιδράσεις…»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απαντά σε όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας για τον Νέλσον Ολιβέιρα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απαντά στον Αλέξη Κούγια για όσα ισχυρίστηκε σε βάρος του Νέλσον Ολιβέιρα!

Νωρίτερα, η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως αύριο το πρωί θα καταγγείλει τον Πορτογάλο σέντερ φορ με επίσημη καταγγελία στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, ενώ ο ίδιος ο γνωστό ποινικολόγος θα καταθέσει και μήνυση εις βάρος του Νέλσον Ολιβέιρα για συκοφαντική δυσφήμηση για όσα είπε στις δηλώσεις του, για απρόκλητη έργω εξύβριση.

Ωστόσο, όλα όσα αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση της ΑΕΛ μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορούν να χαρακτηριστούν. Αυτό γιατί αρχικά ο επιθετικός της Ένωσης δεν έχει κάνει καμία άσεμνη χειρονομία προς τον πάγκο της ΑΕΛ πόσο μάλλον στον Αλέξη Κούγια. Ενώ, στην ανακοίνωσή τους οι Θεσσαλοί έχουν παραποιήσει πλήρως τις δηλώσεις του Ολιβέιρα και τέλος, αγνοούν προφανώς στη Λάρισα πως ο ποδοσφαιριστής έχει τιμωρηθεί για την αντίδρασή του στο γκολ του με κίτρινη κάρτα και δεν διέφυγε της προσοχής του 4ου όσα συνέβησαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να παρηγορήσουμε τον κ. Αλέξη Κούγια, διαπιστώνοντας ότι το χθεσινό 3-0 του προκάλεσε τόσο μεγάλο πόνο και παραισθησιογόνες αντιδράσεις.

Για τα όσα παντελώς ψευδή και αστήρικτα εναντίον του ποδοσφαιριστή μας, Νέλσον Ολιβέιρα, αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε.

Θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό, προσφεύγοντας στην ελληνική δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ!

Η ενδεκάδα των Κρητικών