Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κλάους: «Χαλασμένο το μηχάνημα του αλκοτέστ»!

Οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν τον ισχυρισμό του Έλληνα επιθετικού στην απολογία του, για την οδήγηση του υπό την επήρεια αλκοόλ

0

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, με συνέπεια να κληθεί να πληρώσει βαρύ χρηματικό πρόστιμο (πέρα από την κατάσχεση του οχήματος που του παρείχε ο σύλλογος).

Η Μακάμπι Χάιφα τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο ισχυρισμός του Έλληνα επιθετικού στην απολογία του.

Όπως λοιπόν αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε. του Ισραήλ, ο Κλάους ισχυρίστηκε ότι το μηχάνημα, στο οποίο έκανε το αλκοτέστ ήταν χαλασμένο και το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν αλλοιωμένο. Πιο συγκεκριμένα ο Αθανασιάδης στην απολογία του τόνισε ότι στο μηχάνημα είχε μείνει δείγμα από προηγούμενο θετικό αλκοτέστ, δεν είχε καθαριστεί σωστά, με αποτέλεσμα το δικό του αποτέλεσμα να βγει αλλοιωμένο.

Τόνισε μάλιστα ότι στα διάφορα τεστ ικανότητας που υπεβλήθη από τις αστυνομικές δυνάμεις (να περπατήσει σε μία ευθεία γραμμή αγγίζοντας με το χέρι του την μύτη, να τεντώσει παράλληλα τα χέρια του) ήταν απολύτως συνεργάσιμος και ακριβής, κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει με 78 μικρογραμμάρια αλκοόλ ανά 100ml αναπνοής, όπως έδειξε η μέτρηση.

Όπως και να έχει η ομάδα της Χάιφα δεν δέχθηκε την δικαιολογία του Έλληνα σέντερ-φορ και ψάχνει τρόπο να πατήσει σε αυτό το περιστατικό, ώστε να λύσει το συμβόλαιο του Κλάους που έχει ισχύ ως το 2019.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα