Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κατηγορηματική διάψευση της Περιφέρειας για το “όχι” προς την ΑΕΚ

Η περιφέρεια Αττικής με επίσημη ανακοίνωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει παρθεί η απόφαση να μην δοθούν τα 20 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ για την “Αγιά Σοφιά”

2

dourouΧθεσινό δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, έκανε λόγο για απόφαση της Ρένας Δούρου να μην εγκρίνει την επιχορήγηση των 20 εκ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής προς την ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε αντίθεση με τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός για την ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πριν από λίγο η Περιφέρεια Αττικής με επίσημη ανακοίνωσή της διέψευσε την παραπάνω πληροφορία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

“Κύριοι,

Η ανάρτησή σας  με τίτλο: «Αποκάλυψη: Η Δούρου λέει “ναι” σε ΠΑΟ και “όχι” σε ΑΕΚ!» είναι απολύτως ανακριβής και στερείται παντελώς πραγματικού υπόβαθρου. Πρόκειται περί αποκυήματος της φαντασίας του συντάκτη του. Θα σας παρακαλούσαμε όπως επανορθώσετε το ανακριβές αυτό δημοσίευμα, που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις, παραπληροφορεί και δεν συμβάλλει στην ενημέρωση των αναγνωστών σας”.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι απ’ την ΑΕΚ δεν ανησύχησαν ούτε στιγμή απ’ τις συγκεκριμένες πληροφορίες και θεωρούν δεδομένα τα χρήματα, τα οποία έχουν ήδη εγκριθεί και συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό για την κατασκευή όχι απλώς ενός γηπέδου, αλλά ενός κέντρου αθλητισμού, μνήμης και πολιτισμού.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα