«Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα»

«Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Γαλατά βλέπουν πίσω από τα εν λόγω ρεπορτάζ δάκτυλο της Φενέρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΛ, Τουμέρ Μετίν έριξε βόμβα μεγατόνων λέγοντας σε τηλεοπτική του παρουσία πως ο Ικάρντι θα παίζει την νέα σεζόν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τουμέρ Μετίν υποστήριξε πως «την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε στον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι “φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι συναντιούνται”». Και αφού είπε αυτά ο Μετίν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή να τονίζει: «Ναι, θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα».

Και αυτά την ώρα που οι οπαδοί της Γαλατά βλέπουν πίσω από τα εν λόγω ρεπορτάζ δάκτυλο της Φενέρ. Τονίζουν πως ούτε το… ελληνικό κράτος δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που χρειάζονται για τον Ικάρντι και ότι οι φήμες προέρχονται από τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, προκειμένου να πλήξει τη Γαλατά!

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X