Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η συγκινητική επίσκεψη στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Ο μικρός Γιάννης επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της ΑΕΚ στη Κρήτη

0

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Πριν ακόμα ξεκινήσει το ταξίδι της, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε γίνει ξεκάθαρη ότι δεν θα επιτραπούν επισκέψεις στο ξενοδοχείο, ενώ θα ήταν καλό να μην υπάρξει ούτε υποδοχή στο αεροδρόμιο λόγω των συνθηκών. Φυσικά, άπαντες πειθάρχησαν στις συστάσεις της Ενωσης.

Ωστόσο, σήμερα έγινε μια μικρή πλην συγκινητική εξαίρεται με την επίσκεψη του νερού φίλου της ομάδας, Γιάννη, στο ξενοδοχείο. Πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις. Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην ανάρτησή της, οι παίκτες του Δικεφάλου τον είχαν επισκεφτεί στο νοσοκομείο, πριν από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Κρήτη και δεν γινόταν να μην τους το… ανταποδώσει.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Λόγω των μέτρων που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι επισκέψεις στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Ηράκλειο δεν επετράπησαν. Ωστόσο, υπήρχε μια επίσκεψη που δεν μπορούσε να μη γίνει. Τον περασμένο Νοέμβριο, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές είχαν επισκεφτεί ένα μικρό φίλο της ομάδας στο νοσοκομείο, προκειμένου να του δώσουν δύναμη στον αγώνα που δίνει. Και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του μικρού Γιάννη να βρεθεί κοντά τους. Έστω και για λίγο και με την προσοχή που επέβαλλαν οι περιστάσεις. Φυσικά, αυτή η ιδιαίτερη συνάντηση έκλεισε με την ευχή η επόμενη να είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα