Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται, θα παίξει μόνο με τους δικούς της όρους στη Volley League!»

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμη φορά πως εμμένει στις θέσεις της και θα αποφασίσει να συμμετάσχει μόνο εφόσον αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ

13

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ με την ΕΣΑΠ να συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση σχετικά με το πρωτάθλημα της Volley League. Η ΑΕΚ κλήθηκε από την Λίγκα και παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση με τους Αλέξη Αλεξίου και Μάνο Μακρή τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως εμμένει στις θέσεις της σε ότι αφορά την αναβάθμιση του αθλήματος. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως η απόφαση να μην κατέβει η ομάδα δεν έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι καθώς συνεχίζει κανονικά τις ρυθμίσεις και τις πληρωμές της. Επιπλέον η πλευρά της ΑΕΚ ανέφερε πως όταν η ομάδα κληθεί από την ΕΕΑ θα παρουσιάσει τον ολοκληρωμένο φάκελο της και θα κάνει γνωστές τις θέσεις της ελπίζοντας πως μέχρι τότε θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα αποφασίσει να πάρει μέρος. Αυτό που αναφέρουν άλλωστε από πλευράς της ΑΕΚ είναι πως “είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κατέβουν στο πρωτάθλημα” ωστόσο δεν εκβιάζονται και αν τελικά το κάνουν θα παίξουν με τους δικούς τους όρους.

Η αλήθεια είναι πως η γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα επιβεβαιώνει απόλυτα τα όσα “φωνάζει” όλο αυτό τον καιρό η ΑΕΚ καθώς έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα μπορέσουν να πάρουν μέρος. Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει δηλώσει συμμετοχή για τους δικούς της λόγους ωστόσο υπάρχουν αρκετές ομάδες που αδυνατούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος. Είναι ενδεικτικό πως σήμερα δεν αδειοδοτήθηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με μόλις 9 ομάδες.

Εν τω μεταξύ η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για τη σημερινή συνεδρίαση αναφέροντας: “Ολοκληρώθηκε η 139η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1. Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τον πρόεδρο του ΤΑΠ Μάνο Μακρή. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επέμεινε στις θέσεις του, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι το ΤΑΠ συνεχίζει κανονικά τις ρυθμίσεις και τις πληρωμές του, τονίζοντας ότι η τελική απόφαση του για συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν έχει να κάνει με οικονομικό πρόβλημα.

Επιβεβαίωσε πως όταν η ΑΕΚ κληθεί από την ΕΕΑ, θα παρουσιαστεί ενώπιον αυτής όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά αποδεχόμενη και τους όρους του πρωταθλήματος.

Μεταξύ του προέδρου της ΑΕΚ και του προέδρου της ΕΣΑΠ, αντηλλάγησαν απόψεις και εξηγήσεις που αφορούσαν δομικά και διαδικαστικά ζητήματα και φάνηκε η διάθεση αμφοτερων για την επίλυση τους, με απαρχή την αποδοχή της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα