Από 30 προσκλήσεις ΑΕΚ και Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου χάντμπολ

Σε εξέλιξη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην Πάτρα, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός (16/3) – Η ΑΕΚ θα πάρει μόλις 30 προσκλήσεις

Σε εξέλιξη είναι αυτήν τη στιγμή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην Πάτρα, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στο χάντμπολ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που θα γίνει στις 16 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδοθούν συνολικά 415 ονομαστικές προσκλήσεις, εκ των οποίων κάθε σωματείο θα δικαιούται τριάντα προσκλήσεις για να καλύψει τις ανάγκες του.

Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διατεθούν για το πρωτόκολλό της ομοσπονδίας, καθώς και σε σωματεία, προκειμένου αθλητές ακαδημιών της περιοχής να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση.

Με δεδομένο ότι οι προσκλήσεις θα είναι αυστηρά ονομαστικές θα γίνεται έλεγχος σε σημεία περιμετρικά του γηπέδου, και ο κάτοχος της κάθε πρόσκλησης θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από την ΟΧΕ, μετά το πέρας της συνάντησης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Δείτε επίσης

Μπουνέτα: «Χαρούμενος που έμεινα στην ΑΕΚ, την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»

Ο αθλητής της ΑΕΚ μίλησε σε Μέσο της Κροατίας