Νικολαΐδης: «Χαρούμενοι για την πρόκριση αλλά τώρα κοιτάμε τα δύσκολα»

Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης μίλησε στο επίσημο σάιτ της Ερασιτεχνικής για την πρόκριση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ στους «8» του Κυπέλλου

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο κύπελλο για φέτος και με αυτό ολοκληρώνουμε μια σειρά αγώνων με ένα πολύ θετικό πρόσωπο. Πλέον, στρέφουμε το μυαλό μας στον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας και φυσικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 16/12. Ειδικά η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερη και είναι πολύ σημαντικό να εμφανιστούμε πανέτοιμοι. Σήμερα είχαμε ακόμα μία ευκαιρία να δέσουμε σαν ομάδα και να γίνουν διάφορες αλλαγές και δοκιμές σε σχήματα και παίκτες.

Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά γιατί μας δίνουν ευκαιρίες για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Κάναμε αρκετά λάθη βέβαια στο παιχνίδι, στα οποία όμως δεν πρέπει να σταθούμε αυτή τη στιγμή. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση και κοιτάμε τα δύσκολα που έρχονται, με τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως και σήμερα παρά τη δύσκολη πρωινή ώρα. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τέλος, θέλω να ευχηθώ στον Buneta που τραυματίστηκε να μην είναι κάτι σοβαρό και να μη χάσει ούτε έναν αγώνα».

Δείτε επίσης

Οι 10 προπονητές της Hanball Premier για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Οι προπονητές της Handball Premier για το μεγάλο ντέρμπι