«Εφυγε» ο Ανδρέας Παπασταμάτης – Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Τα συλλυπητήρια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τον πατέρα του αντιπροέδρου, αλλά και διοικητικού υπεύθυνου του τμήματος χάντμπολ της Ενωσης

Δύσκολες ώρες για τον διοικητικό υπεύθυνο της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτη Παπασταμάτη ο οποίος έχασε τον πατέρα του. Ο κύριος Ανδρέας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μάλιστα πρόσφατα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο όπου τον επισκέφτηκε σύσσωμη η ομάδα χάντμπολ. Ο ίδιος είχε υποσχεθεί πως σύντομα θα βρεθεί ξανά στο γήπεδο αλλά έχασε τη «μάχη» κα πλέον θα βλέπει την αγαπημένη του ομάδα από ψηλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ο Σταμάτης Παπασταμάτης και η οικογένεια του έχουν στο πλευρό τους όλη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του: «Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, το ΔΣ του Συλλόγου, το τμήμα χάντμπολ και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Αντιπροεδρο του Συλλόγου, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, στον Ειδικό Γραμματέα του Συλλόγου, κ. Ανδρέα Παπασταμάτη, και στο Μέλος του ΔΣ, κ. Νικόλαο Παπασταμάτη, για το χαμό του λατρεμένου τους πατέρα και παππού, Ανδρέα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Δείτε επίσης

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ αποχαιρετά τον Ανδρέα Παπασταμάτη