Τεράστια προβλήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια από την καταιγίδα-Παράπονα για την δημοτική Αρχή

Πολλά προβλήματα στη Νέα Φιλαφέλφεια και ένας Δήμαρχος που δεν ασχολείται με την καθημερινότητα των πολιτών του

Η βροχόπτωση στην Αθήνα δημιούργησε μεγάλα προβλήματα και στη Νέα Φιλαδέλφεια δέντρα έχουν πέσει σε δρόμους και δημιουργούν επικίνδυνο σκηνικό για οδηγούς, πολίτες και τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην οδό Σκρα που είχε εξαγγείλει η δημοτική Αρχή του Αρη Βασιλόπουλου έργα από την ημέρα που βγήκε Δήμαρχος, έπεσαν δέντρα στο δρόμο με κίνδυνο να τραυματιστούν άνθρωποι και τα παιδιά του παρακείμενου σχολείου!

Και πολίτες εκφράζουν τα έντονα παράπονα τους στον Δήμο για τα έργα που δεν κάνει και για το γεγονός ότι δεν ασχολείται με την καθημερινότητα της Νέας Φιλαδέλφειας και δη ενώ περιμένουν όλοι κακοκαιρία…

Βεβαίως, το τελευταίο διάστημα ο Αρης Βασιλόπουλος και οι άμεσοι συνεργάτες του στη Δημοτική Αρχή ασχολούνται περισσότερο με το πως θα μπλοκάρουν και θα εμποδίσουν το μεγάλο έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή. Ενα έργο που θα δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο, οικονομική ανάσα στην περιοχή και στα καταστήματα και θα… ομορφύνει την περιοχή που έχει μαραζώσει από το 2003.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *