Γραμματέας ΣΕΠΕ: «Δεν έχει βρεθεί κάποιο σπάσιμο στην κουπαστή, κάτι που να υποχώρησε»

Συνεχίζονται οι έλεγχοι μετά το δυστύχημα στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς, σύμφωνα με τον Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Παναγιώτη Κορφιάτη

Ο Γραμματέας του ΣΕΠΕ, Παναγιώτης Κορφιάτης μίλησε στην εφημερίδα των Συντακτών, για το τραγικό δυστύχημα που έγινε την Τετάρτη στο εργοτάξιο του γηπέδου. Αναφέρθηκε στο ότι, έχει δοθεί διακοπή εργασιών, τονίζοντας πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, αν και όπως πρόσθεσε από τους πρώτους ελέγχους δεν διαπιστώθηκαν σημαντικά προβλήματα ή παραλείψεις.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

«Δόθηκε διακοπή εργασιών, επειδή πρόκειται για θανατηφόρο ατύχημα και σαφώς χρειάζονται και περαιτέρω έλεγχοι. Στους πρώτους ελέγχους δεν διαπιστώθηκαν σημαντικά προβλήματα ή παραλείψεις όσον αφορά την ασφάλεια του οικοδομικού έργου. Δεν έχει βρεθεί για παράδειγμα κάποιο σπάσιμο στην κουπαστή, κάτι που να υποχώρησε. Αυτή είναι μια πρώτη εικόνα όμως, τον έλεγχο έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν πολύ έμπειροι επιθεωρητές. Από τότε που ξεκίνησε το κατασκευαστικό κομμάτι του έργου, έχουν διενεργηθεί τρεις έλεγχοι, ο τελευταίος μαζί με το συνδικάτο τον οικοδόμων τον Νοέμβριο και δεν είχε βρεθεί κάτι προβληματικό. Προγραμματίζαμε και νέο έλεγχο αυτές τις μέρες, αφού σε έργα τέτοιας έκτασης, πρέπει να είναι όσο το δυνατό συχνότεροι»

Δείτε επίσης

Συνεχίζονται οι εργασίες για το στέγαστρο της «Αγιάς Σοφιάς» (VIDEO)

Με αμείωτους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο «μαγικό» οικόπεδο

One comment

  1. Αυτό το παρα πολύ συμαντικο έργο για την ανέγερση του γηπέδου μας εκεί στην ιστορική Νέα Φιλαδέλφεια το έχει αναλάβει η εταιρεία Dimant που επικεφαλής είναι ο Κ. Ανδριοπουλος με μεγάλη εμπειρία σε τέτοια μεγάλα έργα όπως Καραϊσκακη, ΑΕΛ FC ARENA και κλπ και το πρώτο που κοιτάζουν είναι τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζομένους που έχουν δικούς τους ανθρώπους επόπτες που ελενχουν συνέχεια για τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζομένους από κάτι πληροφορίες που έχω.. ***Εκεί στο εργοτάξιο στην ιστορική Νέα Φιλαδέλφεια παίζει να είναι το μοναδικό έργο σε όλη την Ελλάδα που είναι το ποιο ασφαλές για τους εργαζομένους με πρωτοφανές μέτρα ασφαλείας…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *