Τα συγχαρητήρια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην Γκουντούρα

Συγχαρητήρια της Ερασιτεχνικής στην «χάλκινη» Δώρα Γκουντούρα

Η Δώρα Γκουντούρα επιστρέφει από την Βουδαπέστη και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπάθης με το χάλκινο μετάλλιο και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με ανακοίνωση της, έδωσε συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια της Ένωσης για την σπουδαία της διάκριση.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Η ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Δώρα Γκουντούρα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπάθης της Βουδαπέστης και έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Η Πρωταθλήτρια του Συλλόγου μας και κορυφαία Ελληνίδα ξιφομάχος, απέδειξε περίτρανα ότι ανήκει στην ελίτ της Παγκόσμιας Ξιφασκίας, κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία και την σημαία της ΑΕΚ.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή των επιτυχιών, Θανάση Δελενίκα, που με μαεστρία οδήγησε την Δώρα Γκουντούρα στον παγκόσμιο θρόνο.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ αισθάνεται υπερήφανη και εύχεται να χαρούμε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Δώρα Γκουντούρα, και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Δείτε επίσης

Μεγάλη επιτυχία από τον Ιβάν Μαυροθαλασσίτη της ΑΕΚ

Τον Έφηβο -διαβητικό- ποδηλάτη αθλητή μας Ιβάν Μαυροθαλασσίτη, προσκάλεσε η μοναδική επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας Team …