Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη: «Παρεμβαίνει χωρίς ντροπή σε οικογενειακά μου θέματα»

Σκληρή επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Βαγγέλη Μαρινάκη

0

Επίθεση με σκληρές εκφράσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορώντας τον ότι ενεπλάκη σε οικογενειακό του θέμα.

Ο δήμαρχος Βόλου έκανε μια ανάρτηση στο facebook, με την οποία αναφέρει: «Βαγγέλης Μαρινάκης. Το τυφλό του μίσος για μένα τον έσπρωξε σε ένα ακόμα ολίσθημα, που σίγουρα δεν προσιδιάζει ούτε σε ένα άντρα, ούτε σε ένα οικονομικό παράγοντα όπως αυτός. Ενεπλάκη σε ένα οικογενειακό μου θέμα, που αφορά εμένα και την πρώην σύζυγό μου, και μόνο εμάς. Και ναι μεν για εκείνη δεν θα αναφερθώ, αφού από τη συμπεριφορά της απαξιώθηκε από όλη την κοινωνία και δεν αξίζει πια καμιάς αναφοράς, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την στάση του Μαρινάκη.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν εν ονόματι της κάποτε στενής μας σχέσης που εγώ νόμιζα φιλία, και τηρώντας πάντα τον κώδικα αυτής ακριβώς της αντρικής φιλίας, πήγα, αν και αθώος όπως αποδείχθηκε, ακόμη και φυλακή. Χωρίς ωστόσο να καταφερθώ εναντίον του, αν και θα είχα κάθε λόγο, καθώς εκείνος σε κάθε ευκαιρία επιδίωξε την ηθική και κοινωνική μου εξόντωση, δείχνοντας έτσι και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Ο ορισμός της αχαριστίας.

Επέλεξα πάντα να τον αντιμετωπίζω αντρίκια, με βάση τις αρχές και τις αξίες που απέκτησα σε μια πολυκύμαντη ζωή και που θα με ορίζουν για πάντα. Τιμή, μπέσα, ειλικρίνεια.

Με πραγματική απογοήτευση, όμως, διαπιστώνω την μικροπρέπεια και την μικροψυχία του κατά τα άλλα τρανού αυτού οικονομικού παράγοντα που προκειμένου να με βλάψει παρεμβαίνει απροκάλυπτα, χωρίς ντροπή, με συμπεριφορές που μόνο σε αντρίκια στάση δεν συνάδουν, σε θέματα που αφορούν την οικογένεια μου και μόνο. Εμένα και την πρώην σύζυγό μου και κανένα άλλο. Μιλάμε για τέτοια ντροπή, για τέτοια κατάντια.

Ας έχει ωστόσο κατά νου ο μέγας και τρανός σήμερα επιχειρηματίας, ότι ολάκερες αυτοκρατορίες κατέρρευσαν και μεγέθη παραγόντων πολλαπλάσια του δικού του εξαφανίστηκαν. Και στη θέση που βρίσκεται και με αυτά που επέρχονται ας φροντίσει τουλάχιστον να μην τον θυμούνται μόνο για αρνητικές του ενέργειες. Και εν τέλει όπως σοφά λέει ο ψαλμός «Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα