Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Επιστολή του BCL στην ΑΕΚ και διορία 24 ωρών για το Final 8 της Αθήνας!

Η διοργανώτρια αρχή του BCL απέστειλε επιστολή στην ΑΕΚ

0

Η διοργανώτρια αρχή του BCL απέστειλε επιστολή στην ΑΕΚ, δίνοντας διορία μέχρι την Πέμπτη για το αν θα είναι σε θέση να διοργανώσει το Final 8.

Μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε χθες η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, η Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών ενός μεγάλου φιάσκου. Σε αυτό το πλαίσιο, η FIBA, έστειλε επιστολή στην ΑΕΚ θέλοντας να της ξεκαθαρίσει αν θα είναι αυτή που θα διοργανώσει το Final 8 στην Αθήνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η διοργάνωση θα μεταφερθεί σε άλλη χώρα. Ενώ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μετατεθεί για μια εβδομάδα αργότερα η διοργάνωση.

Από τη μεριά της η ΑΕΚ, θέλοντας να πάρει τα μέτρα της, έστειλε επιστολή στην κυβέρνηση ζητώντας εξηγήσεις για τα χθεσινά μέτρα που ανακοίνωσαν, αλλά και για το γεγονός ότι επιτρέπεται κόσμος σε συναυλίες και θέατρα, αλλά όχι σε εξέδρες. Τόνισαν επίσης πως είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους για να διοργανώσουν το Final 8 και η ανάθεση της διοργάνωσης στην Αθήνα να μην μετατραπεί σε μέγα φιάσκο για την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα