Τους κέρδισε με το... πόδι του

Εικόνες από την προπόνηση με Λέσκοτ και Λάζαρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα Σπάτα μετρά μόλις δυο προπονήσεις. Ίσως για έναν παίκτη της ποιότητας και της κλάσης του, δεν χρειάζονται παρά μόνο δυο… φάσεις για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Όμως η αλήθεια είναι πως ήδη από τις πρώτες του παρουσίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ο Τζολέον Λέσκοτ έχει προλάβει να δώσει επαρκή δείγματα γραφής και της (μεγάλης) κλάσης του και του χαρακτήρα του. Κυρίως εκείνο που έχει εντυπωσιάσει τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, είναι ευχέρεια που έχει ο Άγγλος στόπερ, να κτίζει το παιχνίδι από τα μετόπισθεν. Βλέπει γήπεδο και είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια του, οργανώνοντας ακόμα και το παιχνίδι της ομάδας. Έστω και αν είναι κεντρικός αμυντικός. Και αυτό είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού του Λέσκοτ, που θα προσπαθήσει να το αξιοποιήσει ο Κετσπάγια.

Επίσης ο Άγγλος στόπερ έχει δείξει ήδη από τα πρώτα διπλά, ηγετικά χαρακτηριστικά. Ακόμα και στον τρόπο που επιχειρεί να οργανώσει και να κατευθύνει την άμυνα. Ενώ άριστες είναι οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Λέσκοτ στα αποδυτήρια στα Σπάτα, με την συμπεριφορά του. Μάλιστα ο Άγγλος (όπως άλλωστε και ο Λάζαρος) ανυπομονεί και για να πάρει αγωνιστικά λεπτά με την ΑΕΚ αλλά και για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Άλλωστε εκείνο που φαίνεται, είναι πως ο Λέσκοτ θα είναι ετοιμοπόλεμος ακόμα και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X