Τόσα ζήτησε ο Τάνκοβιτς

Υπέρογκες οι απαιτήσεις του Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Σε οριστικό «ναυάγιο» οδηγείται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) η μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο λόγος είναι οι υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις της πλευράς του Σουηδού, οι οποίες ανάγκασαν τον Ίλια Ίβιτς να διακόψει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στην τελευταία επαφή που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές ο ατζέντης του Τάνκοβιτς ζήτησε κλειστό 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με κλιμακωτές ετήσιες απολαβές. 700 χιλιάρικα για τον πρώτο χρόνο, 800 για τον δεύτερο και 900 για τον τρίτο. Παράλληλα ζήτησε πριμ υπογραφής για τον πελάτη του καθώς και ένα έξτρα ποσό για τον ίδιο πέρα της νόμιμης αμοιβής του. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης που ζήτησε ο εκπρόσωπος του Τάνκοβιτς. Αυτή ήταν 3 εκατ. Ευρώ, ποσό που θα κόστιζε συνολικά η «Ένωση» στην περίπτωση που προχωρούσε το deal, χωρίς να υπολογιστεί το ποσό που θα χρειαζόταν να δαπανήσει προς τη Χάμαρμπι, από τη στιγμή που θα αποφάσιζε να κάνει δικό της τώρα τον παίκτη.

Μετά από όλα αυτά, ο Ίβιτς ξεκαθάρισε στην πλευρά του Τάνκοβιτς ότι δεν πρόκειται να καθίσει άλλο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και απέσυρε την πρόταση των 600.000 ευρώ το χρόνο προς τον παίκτη. Πλέον μοναδική περίπτωση για να υπάρξει αναθέρμανση του «φλερτ» είναι να υποχωρήσει σημαντικά η πλευρά του Σουηδού και να ζητήσει η ίδια νέα επαφή με τους όρους της ΑΕΚ.

Δείτε επίσης

Που θα δείτε την Κυριακή το Πανιώνιος-ΑΕΚ

Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη