Τεχνικός Διευθυντής Χάμαρμπι: «Δεν υπάρχει προσφορά και καμία επαφή με ΑΕΚ για Τάνκοβιτς»

Τεχνικός Διευθυντής Χάμαρμπι: «Δεν υπάρχει προσφορά και καμία επαφή με ΑΕΚ για Τάνκοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης, με τον Ίλια Ίβιτς να «τρέχει» την υπόθεση.

Ο τεχνικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γιέσπερ Γιόνσον έκανε δηλώσεις για το θέμα αυτό και αρνήθηκε πως υπάρχει οποιαδήποτε επαφή για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «fotbolldirekt» τόνισε: «Δεν υπάρχει προσφορά και καμία επαφή της ΑΕΚ με τη Χάμαρμπι. Ξέρω τι γράφουν τα ελληνικά μέσα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι με καλούν συνεχώς και τους απαντώ αρνητικά. Πόσες φορές πρέπει να πω όχι και να συμβεί αυτό; Εργαζόμαστε για μια λύση με τον Μουαμέρ. Μιλάμε όλη την ώρα και πιστεύω ότι είναι ρεαλιστικό και είμαστε σε θέση να τον κρατήσουμε».

Το συμβόλαιο του Σουηδού

Ο Τάνκοβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χάμαρμπι μέχρι το καλοκαίρι και ο παίκτης έχει δικαίωμα να συμφωνήσει από τώρα με όποια ομάδα θέλει, χωρίς φυσικά να έχει το «οκ» της σουηδικής ομάδας.

Έτσι λοιπόν, αν η ΑΕΚ δεν συμφωνήσει με τη Χάμαρμπι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ο Ίβιτς μπορεί να κλείσει τον παίκτη για το καλοκαίρι και να τον πάρει ελεύθερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X