Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Βουγιαμόζ (ΦΩΤΟ)

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Βουγιαμόζ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA … αγκάλιασε το νέο εγχείρημα της ΑΕΚ, με τον επικεφαλής του UEFA Medical and Anti-Doping, Μαρκ Βουγιαμόζ να δίνει το παρών στο δεύτερο συνέδριο της Ένωσης, ενώ σήμερα επισκέφθηκε και τα κιτρινόμαυρα γραφεία στο Μαρούσι.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνομίλησε με τον Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μηνά Λυσάνδρου, τον οποίο και συνεχάρη για την νέα πρωτοβουλία του Δικεφάλου, ενώ μίλησε και στο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube:

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε σήμερα το πρωί ο Μαρκ Βουγιαμόζ.

Ο επικεφαλής του UEFA Medical and Anti-Doping συνομίλησε με τον Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μηνά Λυσάνδρου, τον οποίο και συνεχάρη για την επιτυχημένη πρωτοβουλία της διοργάνωσης του δεύτερου ιατρικού συνεδρίου της ομάδας μας και με την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, κ. Αγγελική Αρκάδη από την οποία παρέλαβε το αναμνηστικό του δώρο για τη συμμετοχή στη διημερίδα, που σήμερα ολοκληρώνει τις εργασίες της.

Ο κ. Βουγιαμόζ, λίγο πριν αναχωρήσει για το αεροδρόμιο, έδωσε συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για κάθε ευρωπαϊκό club. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα σας από την προηγούμενη θητεία μου στο τμήμα των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, αποτέλεσε τιμή για εμένα η πρόσκληση που δέχτηκα και δεν χρειάστηκα χρόνο για να την αποδεχθώ! Εύχομαι να είμαι εδώ μαζί σας και στο τρίτο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ» δήλωσε ανάμεσα στ’ άλλα ο Μαρκ Βουγιαμόζ.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2767127303328730

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X