Σκόκο: «Δεν αποκλείω την πιθανότητα μια μέρα να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Απόδειξη δύναμης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάτσο Σκόκο έκανε δηλώσεις με αφορμή τα 96α γενέθλια της ΑΕΚ και θυμάται τις στιγμές που πέρασε στην Ένωση, αναφέρθηκε στην «Αγιά Σοφιά», ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να κλείσει την καριέρα του εδώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο gazzetta

«Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου μακριά από τη χώρα μου την Αργεντινή. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και πάντα τις θυμάμαι μέχρι σήμερα. Την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ δεν θα την ξεχάσω ποτέ .

Για την καλύτερη στιγμή στην ΑΕΚ: «Και τα τρία χρόνια που βρισκόμουν στην ομάδα αποτελούν τις καλύτερες στιγμές μου σε αυτή. Θα ήταν άδικο αν διάλεγα ένα μόνο. Το καλύτερο πάντως παιχνίδι ήταν εκείνο που νικήσαμε με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τη σεζόν 2009-2010», προσθέτει.

Για την «Αγιά Σοφιά»: «Έχω δει εικόνες από την κατασκευή του νέου γηπέδου και πραγματικά είναι πολύ όμορφο και θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα των πιο παθιασμένων και καλύτερων οπαδών στην Ελλάδα, αυτών της ΑΕΚ, να δημιουργούν μια γιορτή σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Θα ήταν ένα όνειρο να μπορέσω να βρεθώ εκεί στο μέλλον»

Για το αν θα υπήρχε έστω και πιθανότητα να επέστρεφε στην ΑΕΚ για να έκλεινε την καριέρα του σε αυτήν:

«Πάντα το σκέφτομαι. Δεν αποκλείω την πιθανότητα μια μέρα να επιστρέψω».

Το μήνυμα του «υδραυλικού» για τα γενέθλια της ΑΕΚ

«Θα ήθελα να στείλω τα χρόνια πολλά στον σύλλογο και στον κόσμο της ΑΕΚ. Μου δίνει χαρά η θέση που βρίσκεται σήμερα και τους εύχομαι τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες. Σε όλους στέλνω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να μπορέσω να τους ξανασυναντήσω στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X