Παπαθεοδώρου: «Ουσιαστικά η χρονιά έχει τελειώσει-Να δώσουμε γρήγορα ένα τέλος σε αυτή την άσχημη κατάσταση»

Όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στον τηλεμαραθώνιο

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φιλοξενήθηκε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr και μίλησε για την κατάσταση στην χώρα και το μπάσκετ.

Ο προπονητής της Βασίλισσας αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού και τόνισε πως ουσιαστικά η σεζόν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ

«Είναι πολύ διαφορετική κατάσταση. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Βρισκόμαστε πολύ καιρό μακριά από τις οικογένειές μας. Τώρα βιώνουμε μια διαφορετική κατάσταση. Πρέπει να πειθαρχήσουμε και να δώσουμε γρήγορα ένα τέλος σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που μένουμε σπίτι. Υπάρχουν πολλά θετικά να μένεις σπίτι, μένεις με την οικογένειά σου, τα παιδιά σου και μπορείς να σκεφτείς και να οργανώσεις καλύτερα κάποια πράγματα, να έχεις μια καλύτερη εικόνα».

Για τους παίκτες ανέφερε: «Οι παίκτες βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση. Ακούσατε πολλούς τι είπαν. Κι αυτοί προσπαθούν να κάνουν το πρόγραμμά τους. Εμείς πρέπει να τους δώσουμε ψυχολογία να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Για εμάς είναι σημαντικό ότι σπίτι μας μπορούμε να οργανώσουμε την δουλειά μας. Υπάρχουν εργαλεία για την αξιολόγηση της χρονιάς, που ουσιαστικά έχει τελειώσει για εμάς. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσουμε να παίζουμε ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη. Βλέπεις τι πήγε και τι δεν πήγε καλά Και ταυτόχρονα ετοιμάζεις και κάποια πράγματα για την επόμενη χρονιά».

Για τον ίδιο σχολίασε: «Προσπαθώ να μοιράσω το χρόνο μου. Βλέπω πολλά παιχνίδια, ειδικά παλαιότερων εποχών. Είναι ακόμα νωρίς για ειδήσεις. Είναι άλλος ο σκοπός μας σήμερα. Να συγχαρώ την προσπάθεια του ΠΣΑΠ. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Εμείς προσπαθούμε να γεμίσουμε το χρόνο μας βλέποντας παιχνίδια, παίκτες και βλέποντας ειδήσεις και πράγματα που μας είχαν λείψει».

Δείτε επίσης

Πανταζόπουλος: «ΑΕΚ-ΠΑΟ διέθεσαν τον εαυτό τους για κεντρική διαχείριση»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Περιστερίου για το σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ