Ολοκληρώθηκε το σκάνδαλο με Πασχαλάκη!

Ολοκληρώθηκε το σκάνδαλο με Πασχαλάκη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραγγελία… ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, για την ενέργεια του να χειρονομήσει εις βάρος των οπαδών του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Ο αθλητικός δικαστής της Super League τιμώρησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ με μία αγωνιστική, την οποία θα εκτίσει στο σχετικά… αδιάφορο παιχνίδι με τον Αρη για το Κύπελλο (26/9).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/9) για την υπόθεση του 29χρονου πορτιέρο, στον οποίο είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αναφορικά με την άσχημη ενέργειά του στους οπαδούς του ΟΦΗ, στις καθυστερήσεις του πρόσφατου αγώνα των δύο ομάδων.

Μιλάμε για σκάνδαλο, αφού ο Πασχαλάκης αρχικά γλίτωσε και αγωνίστηκε με την ΑΕΚ κανονικά, αφού δεν… ένιωθε καλά για να παρευρεθεί στην εκδίκαση που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή, ενώ θα δώσει κανονικά το παρών και στο άλλο σημαντικό παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με τον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X