Μαθητική Κερκίδα και στο ΑΕΚ-Επισκοπή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ πολύ ξεχωριστή θέση και στον γενικό σχεδιασμό αλλά και στις εξέδρες του γηπέδου, έχουν τα παιδιά. Τα μικρά ΑΕΚόπουλα που η διοίκηση της Ένωσης θέλει και να τα αγκαλιάσει και να τα ψυχαγωγήσει αλλά και να συνεισφέρει στην παιδεία τους. Αθλητική και όχι μόνο. Σ’ αυτό το πλαίσιο καθιέρωσε η ΑΕΚ και συνεχίζει τον θεσμό της μαθητικής κερκίδας, καθώς όπως τόνισε η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, “στην ΑΕΚ επιβάλλεται να σκεφτόμαστε και να δουλεύουμε με κοινωνική ευθύνη”.

Παράλληλα η ΑΕΚ προχωρά και στην ίδρυση του kids club. Κάτι που υπάρχει σ’ όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. “Στόχος μας είναι το kids club να λειτουργήσει στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων” τόνισε η Αγγελική Αρκάδη. Στόχος του kids club είναι να μπουν οι πιτσιρικάδες σε μια διαδικασία συνεχούς σχέσης με την ομάδα, με προνόμια και δραστηριότητες. Είναι ένα εγχείρημα που στήνεται ήδη μεθοδικά και που θα είναι έτοιμο μέχρι και την έναρξη και της ποδοσφαιρικής αλλά και της σχολικής χρονιάς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X