Τελευταία Νέα

Νέο κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ για διαρκείας: «Όλες οι διακρίσεις φέρουν την υπογραφή και του κόσμου»

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ θέλει το γήπεδο γεμάτο ενόψει της νέας σεζόν

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2019-20, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.
Η διοίκηση της «Βασίλισσας», πραγματοποίησε ένα ακόμα κάλεσμα στον «κιτρινόμαυρο» λαό, ο οποίος καλείται να δείξει τη δυναμική του και να ενισχύσει την ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου, της οποίας οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν σε λιγότερο από έναν μήνα.
Φέτος έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά από όλον τον οργανισμό της ΑΕΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο, με το ρόστερ να έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η παραμονή παικτών όπως είναι οι Γιόνας Ματσιούλις και Χάουαρντ Σαντ-Ρος και η απόκτηση άλλων, όπως οι Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν, ενώ το σύνθημα της καμπάνιας είναι: «Μαζί για την κορυφή», δείχνοντας πως ο πήχης έχει ανέβει.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο το οποίο πρέπει να επισημάνουμε, είναι το γεγονός ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, έχουν ως εξής: 90, 200, 250, 300, 500, 1.000 και 2.000 ευρώ
Τέλος, να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή έχουν πωληθεί 845 εισιτήρια διαρκείας, ενώ τις επόμενες μέρες η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ περιμένει πως η ζήτηση θα αυξηθεί.
Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:
Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της περιόδου 2019-2020, για τους εντός έδρας αγώνες της «Βασίλισσας», σ’ Ελλάδα και Ευρώπη, συνεχίζεται…

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η «Βασίλισσα» σάς χρειάζεται δίπλα της. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της εφέτος ξεκινούν νωρίς, ήτοι με Κολοσσό Ρόδου, στις 5 Οκτωβρίου, και κρίνεται επιβεβλημένο να σπεύσετε για να πράξετε το αυτονόητο καθήκον σας. Όλες οι διακρίσεις την περίοδο της Αναγέννησης της ΑΕΚ φέρουν την υπογραφή και του κόσμου της ΑΕΚ, η δυναμική του οποίου είναι αδιαμφισβήτητη.

Ελάτε να… μετρηθούμε.

Το διακύβευμα για τον οργανισμό πάντα υψηλό, όπως αρμόζει στα ιδανικά μας και στα κελεύσματα των καιρών. Πάμε. Όλοι μαζί.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Δείτε επίσης

BCL: Θυμήθηκε το εκπληκτικό Final 4 της Αθήνας και την κατάκτηση της ΑΕΚ!

Γύρισε πίσω τον χρόνο