Μπάνκι: «Τους ευχαριστώ όλους και ειδικά τον Αγγελόπουλο, που από την χρεοκοπία έφερε την ΑΕΚ εδώ»

Ο Μπάνκι αφιέρωσε το Διηπειρωτικό Κύπελλο στον Σάκοτα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανέβηκε στον θρόνο της καθώς κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο  με σκορ 86-70! Στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς, ο Λούκα Μπάνκι αποθέωσε τον Ντράγκαν Σάκοτα και τον ηγέτη της ΑΕΚ, τον Μάκη Αγγελόπουλο!

Το αρχικό σχόλιο του Ιταλού κόουτς είχε ως εξής: «Είναι μια εξαιρετική μέρα για τον σύλλογο. Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο Ελλάδος και αργότερα πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ.  Σήμερα μετά από 12 μήνες έκλεισε αυτόν τον κύκλο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να είμαστε εδώ. Ειδικά τον Μάκη Αγγελόπουλο που πήρε την ομάδα από την χρεοκοπία και την έφερε εδώ σήμερα. Τον Ντράγκαν Σάκοτα που πήρε το Κύπελλο Ελλάδος και το BCL και μας έφερε εδώ. Η ομάδα έκανε τρομερή δουλειά τις τελευταίες 72 ώρες. Παίξαμε με τρομερή προσωπικότητα. Όπως είπα είναι ξεχωριστή βραδιά για εμάς. Πιστεύω από σήμερα θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για την ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλά μεγάλα ραντεβού για εμάς σε Ελλάδα και Ευρώπη ακόμη».

Τέλος, για το τάιμ άουτ που πήρε στο τέλος, σχολίασε: «Για εμάς ήταν ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε τον χρόνο. Θέλαμε να επιτρέψουμε στον Ντράγκαν Σάκοτα να έρθει στον πάγκο της ομάδας. Η ιστορία του είναι μοναδική. Είμαστε εδώ εξαιτίας του. Η ιστορία του ήταν μοναδική. Μετά την κατάκτηση των δύο τροπαίων είχε αποφασίσει να σταματήσει, παρά τους δύο τίτλους που πήρε. Άξιζε να είναι στον΄πάγκο παρά τους κανόνες και το πρωτόκολλο. Λυπάμαι, αλλά ο άνθρωπος αυτός το άξιζε και είναι ξεχωριστό πρόσωπο. Είναι μοναδικό πρόσωπο για αυτή την ομάδα και άξιζε να είναι εκεί».

 

Μία τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση σε περιμένει στην Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X