Mε Τσαλμπούρη η προπόνηση της ΑΕΚ, ατομικό ο Γιορκ

Mε Τσαλμπούρη η προπόνηση της ΑΕΚ, ατομικό ο Γιορκ
Photo Credits: INTIME

Ευκαιρία για ξεκούραση είχαν χθες οι «κιτρινόμαυροι», αφού ο Λούκα Μπάνκι «χάρισε» στους παίκτες του ένα ρεπό για να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το απαιτητικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20/4, 16:45) για την 25η αγωνιστική της Basket League, συνεχίστηκε σήμερα με διπλή προπόνηση και ο Ιταλός κόουτς είχε ευχάριστα νέα ενόψει του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Λούκα Μπάνκι είδε τους παίκτες του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Γιώργο Τσαλμπούρη να επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ της Ενωσης ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο πόδι και στην σημερινή προπόνηση επέστρεψε στη δράση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το ματς του Σαββάτου.

Αντιθέτως, εκτός προγράμματος έμειναν οι Τζόρνταν Θίοντορ και Βασίλης Καββαδάς, με τον Αμερικανό γκαρντ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς του Σαββάτου.

Οσον αφορά τον νεοαποκτηθέντα Γιορκ, ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι πως ο 25χρονος θα ξεπεράσει σύντομα τις μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και θα ενισχύσει σύντομα την ομάδα ενόψει play-off.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X