Λυσάνδρου: «Δεν ενδιαφέρομαι για την προεδρία της ΕΠΟ!»

Λυσάνδρου: «Δεν ενδιαφέρομαι για την προεδρία της ΕΠΟ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρα αρνητικός στο ενδεχόμενο ανάληψης του προεδρικού θώκου της ΕΠΟ είναι ο Μηνάς Λυσάνδρου!

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρόεδρος της Superleague μίλησε στον sport-fm σχετικά με τα σενάρια που αναπτύχθηκαν γύρω από την πρόθεση των υπευθύνων της FIFA και UEFA να του προτείνουν τη θέση του προέδρου της Ελληνικής ομοσπονδίας.

«Δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του νυν προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Υπενθυμίζουμε πως όπως ανέφερε η LiveSport, πρόσωπο κλειδί στη συνάντηση των Big 4 θα είναι ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος συνυπογράφει την πρόσκληση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους Δημήτρης Μελισσανίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη με φόντο την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια από αυτές θα είναι να τοποθετηθεί συναινετικός τεχνοκράτης πρόεδρος στην ΕΠΟ, πρόταση που αν γίνει δεκτή καθιστά πρώτο υποψήφιο τον Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των αξιωματούχων της FIFA και της UEFA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X