Η ΑΕΚ προχωράει στην αγορά του Σιμάνσκι!

Η ΑΕΚ προχωράει στην αγορά του Σιμάνσκι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι κατάφερε να προσαρμοστεί άμεσα, παρότι ήρθε τον Ιανουάριο και ήδη ξεχωρίζει στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης και ο Μάσιμο Καρέρα είναι πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του διεθνή Πολωνού και υπάρχει ειλημμένη η απόφαση για την αγορά του.

Ο Σιμάνσκι έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Αχμάτ Γκρόνζι, ενώ η ρήτρα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Ώρα», ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ανάψει το «πράσινο» φως για την απόκτησή του και το επόμενο διάστημα ο Ίλια Ίβιτς θα έχει επαφές με τη ρωσική ομάδα για να διαπραγματευτεί το ποσό της οψιόν, η οποία είναι διαπραγματεύσιμη.

Μάλιστα, αν συνεχίσει τις θετικότατες εμφανίσεις με την ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κληθεί στην Εθνική Πολωνίας για το Euro και η επικείμενη συμμετοχή του θα ανεβάσει το κασέ του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X