Φουλ για τον φορ, τι "παίζει" με Γκιούρκσο

Εικόνες από το ΑΕΛ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί χθες τα ουγγρικά Μέσα να έβαλαν τον Άνταμ Γιούρτσο της Πογκόν στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται πως η περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ της Πογκόν, δεν είναι από αυτές που απασχολούν την Ένωση. Η ΑΕΚ έχει «τσεκάρει» τον παίκτη, τον γνωρίζει, υπάρχει θετική άποψη για τις δυνατότητές του, όμως δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια κίνηση, για τον Γιούρτσο.

Αντίθετα, επαφές και συζητήσεις υπάρχουν τις τελευταίες μέρες, με περιπτώσεις επιθετικών. Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση Αϊντάρεβιτς, προχωράει για να εντάξει στο ρόστερ της και έναν σέντερ φορ, που θα μπορεί να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που έχει εντοπιστεί εκεί. Έχοντας στην ατζέντα της έναν περιφερειακό επιθετικό από την Αργεντινή, έναν στράικερ από την Ευρώπη, αλλά και τον Τουράμ.

Στόχος είναι το συντομότερο να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του επιθετικού, ώστε και η δεύτερη βασική ανάγκη, μετά από αυτή του χαφ, να καλυφθεί άμεσα. Προκειμένου η Ένωση να μπορέσει από εκείνο το σημείο και μετά, να εξετάσει χωρίς βιασύνη και το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης. Που φαντάζει και ως ιδιαίτερα πιθανό. Με μια προσθήκη στην άμυνα, είτε για το κέντρο, είτε για αριστερά, να είναι στις σκέψεις των επικεφαλής της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X