Εκδικάστηκε η έφεση για τον Λάζαρο -ΑΕΚ: «Το CAS λέει ότι η κατάθεση συμβολαίου δεν αποτελεί ουσιώδες στοιχείο»

Αντέδρασε η ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας νόμιμη τη σύνθεση της επιτροπής

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των εφέσεων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, σχετικά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, πριν από λίγο στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι «ερυθρόλευκοι» που εκπροσωπήθηκαν από τους νομικούς Γιάννη Χατζησαββάογλου και Ασπα Σουλούκου κατέθεσαν ενστάσεις για: κακή σύνθεση του Δικαστηρίου, ζητώντας ή 3μελή ή 7μελή σύνθεση, για την αρμοδιότητα της επιτροπής, για καταχρηστική άσκηση προσφυγής, ενώ κατέθεσαν και ένσταση αοριστίας.

Η πλευρά της ΑΕΚ αντέδρασε, χαρακτηρίζοντας τη σύνθεση της επιτροπής απολύτως νόμιμη, αντικρούονττας τα επιχειρήματα των «ερυθρόλευκων». «Η απόφαση λέει ότι το συμβόλαιο είναι άκυρο γιατί δεν επικυρώθηκε από τη Λίγκα. Το κύρος του συμβολαίου όμως δεν εξαρτάται από την επικύρωσή του. Το CAS λέει ότι η κατάθεση συμβολαίου δεν αποτελεί ουσιώδες στοιχείο. Τον Αύγουστο του 2016 υπογράψαμε συμβόλαιο με δανεισμό και οψιόν, που φέρει υπογραφή 1/07/2018 ώστε να είναι εξασφαλισμένη η ΑΕΚ σε περίπτωση αγοράς του», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία έως την Τετάρτη 24/10 στις 16:00, προκειμένου να να καταθέσουν υπόμνημα

2 Σχόλια

  1. ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ,ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ,ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *