Αποκάλυψη: «Όχι Σλούτσκι στην ΑΕΚ!»

Αποκάλυψη: «Όχι Σλούτσκι στην ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεονίντ Σλούτσκι… χλωμός για την ΑΕΚ!

Ο Λεονίντ Σλούτσκι είναι πρώτη επιλογή για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά η υπόθεση φαίνεται να «χαλάει», σύμφωνα με όσα αναφέρει Ρώσος δημοσιογράφος στο «www.sports.ru».

Συγκεκριμένα, το ρώσικο Μέσο έχει τίτλο πως «ο Σλούτσκι δεν θέλει να δουλέψει στην ΑΕΚ. Εξετάζει άλλες επιλογές στην Ευρώπη».

Και στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Σεργκέι Εγκόροφ αναφέρει πως «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η ΑΕΚ τον θέλει πολύ, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει εκατέρωθεν επιθυμία. Ο Σλούτσκι ενημέρωσε τον ατζέντη του για το «όχι».  Πιθανόν, ο Σλούτσκι εξετάζει άλλες επιλογές στην Ευρώπη».

Και όλα αυτά φέρνουν… αρνητική τροπή στην υπόθεση, μιας και η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο να δώσει στον 48χρονο προπονητή που έχει προτάσεις και από την πατρίδα του.

Οι επαφές με την ΑΕΚ

Ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε χθες στην Ολλανδία και συναντήθηκε με τον Ρώσο τεχνικό. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ καλό, με την ΑΕΚ να του προσφέρει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Ο Σλούτσκι, που μόλις την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε από τη Φίτεσε, ζήτησε προθεσμία να απαντήσει μέχρι αύριο Παρασκευή.

Ο Ρώσος φαίνεται πάντως να ζήτησε νέα διορία και η ΑΕΚ ενεργοποιεί άμεσα το plan B. Η ΑΕΚ πλέον πάει για… άλλα και άμεσα μάλιστα με τον χρόνο να πιέζει τους «κιτρινόμαυρους» και ειδικά τον Ιλια Ιβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X