Τελευταία Νέα

Ο Πέτρος Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Κάθε χρόνο πρωτάθλημα η ΑΕΚ!»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ κλείνει την πιο επιτυχημένη σεζόν και στέλνει μήνυμα για την επόμενη

Φίλες και φίλοι γεια σας

Η χρονιά τελείωσε. Είμαστε πια πρωταθλητές, όπως περίμενε όλη η ΑΕΚ επί χρόνια. Αυτό είναι το σημαντικότερο για όλους. Αυτό που θέλαμε, αυτό που συζητούσαμε και ακούγαμε από την πρώτη στιγμή που ο καθένας μας ήρθε στην ΑΕΚ. Καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε συνολικά μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, εάν προστεθεί βέβαια και η πορεία στην Ευρώπη, αλλά και η παρουσία στον τελικό του κυπέλλου.

Η στιγμή που σήκωσα ως αρχηγός της ΑΕΚ την κούπα του πρωταθλητή, ήταν ένα μοναδικό προνόμιο, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου. Ακόμα φέρνω στο μυαλό μου τις φοβερές στιγμές που ζήσαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια και είναι κάτι απίστευτο. Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους, να συναντάμε παντού αγάπη και χαμόγελα. Είναι τεράστια επιτυχία, που προέκυψε μέσα από σκληρή δουλειά.

Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό πως επέστρεψα. Είχα μια μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό μου, αλλά έχω μάθει να είμαι δυνατός και δεν το έβαλα στιγμή κάτω. Ηταν ευλογία πως κατάφερα να παίξω ξανά και μάλιστα το παιχνίδι που μπήκα να είναι αυτό με τον Λεβαδειακό. Σε κατάμεστο ΟΑΚΑ, στο σφράγισμα του πρωταθλήματος, με χιλιάδες κόσμου να φωνάζουν το όνομα μου. Ανεπανάληπτο.

Εκλεισε μια χρονιά πετυχημένη, προχωράμε για μια χρονιά που θέλουμε να είναι ακόμα πιο καλή. Δεν χρειάζεται να συζητάμε για στόχους, η ΑΕΚ θέλει κάθε χρόνο πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκή πορεία. Θεωρώ σημαντικό πως διατηρείται σε μεγάλο βαθμό ο κορμός της ομάδας και αυτό θα βοηθήσει για να διατηρήσουμε ομοιογένεια. Όλοι και όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Υγιείς να είμαστε και η ΑΕΚ θα φτάσει ξανά εκεί που θέλουν όλοι.

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και να είστε καλά με τις οικογένειες σας

Πέτρος Μάνταλος

Δείτε επίσης

Ο αρχηγός υποδέχεται το 2018 στο enwsi.gr και εύχεται: «Του χρόνου σπίτι μας!»

Ο Πέτρος Μάνταλος blogάρει στο διαδικτυακό του... σπίτι και ονειρεύεται για το νέο χρόνο τα καλύτερα