«Θέλουμε να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ στο δρόμο των τίτλων»

Καλησπέρα φίλοι μου
Χαίρομαι που θα τα λέμε φέτος και μέσα από το enwsi.gr

Καλησπέρα φίλοι μου

Χαίρομαι που θα τα λέμε φέτος και μέσα από το enwsi.gr

Μια καινούργια χρονιά για μας έχει ξεκινήσει. Από τις πρώτες αγωνιστικές έχουμε δείξει τις δυνατότητες μας και αυτό που λέγαμε το καλοκαίρι, πως η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστεί. Αυτό θέλουμε και εμείς. Να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα δύσκολα που περάσαμε και να οδηγήσουμε αυτό το τμήμα ξανά σε δρόμους που οδηγούν σε επιτυχίες και τίτλους. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και έχουμε καταφέρει να δέσουμε μεταξύ μας. Μας δίνει μεγάλη δύναμη το γεγονός πως ο κόσμος μας παραμένει στο πλευρό μας. Ειδικά στα παιχνίδια που έχουμε δώσει φέτος στην επαρχία δεν νιώσαμε ούτε μια στιγμή ότι παίζουμε εκτός έδρας. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, εδώ θα είμαστε να τα λέμε κάθε εβδομάδα αναλυτικά. Το σίγουρο όμως και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως αυτή η ομάδα πάντα θα καταθέτει μέσα στο γήπεδο την ψυχή της. Και εμείς σαν παίκτες της αισθανόμαστε υπερήφανοι που φοράμε την φανέλα της ΑΕΚ. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Προχωράμε δυνατά γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Δούκα.

Θα τα πούμε σύντομα, ελπίζω μετά από μια ακόμη νίκη!

2 Σχόλια

  1. Νίκη με τον Δούκα οπωσδήποτε, Παναγιώτη!!!
    Κρισιμότατο το παιγνίδι αυτό κι εκείνο με τον ΠΑΟ, εντός, στο τέλος του πρώτου γύρου…
    Νίκη την Τετάρτη και μένουμε ψηλά από νωρίς!!

  2. Αυτή η ομάδα φέτος φαίνεται πως έχει τη μαγιά και τη νοοτροπία της προηγούμενης φουρνιάς.Εκείνης που μας έκανε πάρα πολλές φορές περήφανους με τα κατορθώματα τους αλλά συνάμα και με τη ψυχή που κατέθεταν για την ΑΕΚάρα μας.Δίκαια ονομάστηκαν μάγκες.
    Φέτος μετά και το τέλος της καριέρας Μπακαούκα στην ΑΕΚ,περίμενα πως θα είχε μεγάλο αντίκτυπο σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο.Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα σ’ εσάς ότι θα τα πάτε καλά,χωρίς να είμαι σχετικός με το άθλημα,ούτε πολυασχολούμαι.
    Μπράβο σας Παναγιώτη.Συνεχίστε τη παράδοση των προκατόχων σας στην ομάδα και φανείτε αντάξιοι της μεγάλης αυτής κληρονομιάς.Εύχομαι τα καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *