Στον… κόσμο τους οι Αγγελόπουλοι: «Είπαμε μέχρι τέλους και έγινε πράξη-Ιστορική σεζόν η φετινή»

Τα αδέρφια Αγγελόπουλοι έκαναν ξανά δηλώσεις που θα συζητηθούν

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά την παρουσίαση της φετινής εμφάνισης του Ολυμπιακού στάθηκε στο μότο «Μέχρι τέλους», το οποίο… έγινε πράξη.

«Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Ευχαριστώ την bwin για τη συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν. Ίσως αλλάξει η μοίρα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είπαμε μέχρι τέλους και αυτό έγινε πράξη», ήταν η τοποθέτησή του.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την πλευρά του έκανε λόγο για ιστορική σεζόν, καθώς ο Ολυμπαικός θα αγωνιστεί μόνο στην Ευρωλίγκα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε που ήρθατε. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε τη bwin. Ελπίζουμε όλοι φέτος να έχουμε πετυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια. Είναι μια ιστορική χρονιά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια διευρυμένη Ευρωλίγκα με περισσότερες ομάδες. Είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όσων αγαπάνε την ομάδα».

Δείτε επίσης

Ο Σαββίδης θα κληθεί για εξηγήσεις στην ΕΕΑ!

Δεν τελειώνουν εδώ τα... βάσανα για τους «ασπρόμαυρους»