Πολυτάρχου, Καράμπουλας, Τσιάκος συνεχίζουν και στην ΑΕΚ της Α1

polytarxou1Η ΑΕΚ δραστηριοποιείται έντονα στο αγωνιστικό κομμάτι, αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας ομάδας που θα κληθεί να παίξει στην Α1. Η μεγάλη επιστροφή στο ελληνικό μπάσκετ επιτεύχθηκε και τώρα ο Βαγγέλης Ζιάγκος «γεμίζει» την ομάδα του. Οι επιλογές είναι πολλές και σε Έλληνες και σε ξένους, αλλά οι καλές επιλογές είναι λιγότερες. Και ο Ζιάγκος στο πρώτο του προπονητικό εγχείρημα στην καριέρα του, θέλει μια ομάδα με προσεγμένες και ορθές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Μια ομάδα με ισορροπία, ταλέντο και αρχές.

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για Αμερικάνους και κοινοτικούς (έξι στο σύνολο), αλλά ο Ζιάγκος ξέρει ότι μεγάλο βάρος θα πέσει και στις πλάτες των Ελλήνων. Και δη αυτών που θα συνεχίσουν από την περσινή σεζόν. Ο λόγος για τον Μιχάλη Πολυτάρχου, τον Βαγγέλη Καράμπουλα και τον Γιώργο Τσιάκο.

Οι τρεις τους έχουν συμβόλαια, με τον Ζιάγκο να επιθυμεί την παραμονή τους. Ο Πολυτάρχου πάει για τρίτη χρονιά στη ΑΕΚ (από την Β’ εθνική μαζί της!) και για αρχηγία, έχοντας και εμπειρία από Α1 όταν έπαιξε στον Ίκαρο. Ο Καράμπουλας επίσης παίκτης του Ίκαρου, ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στην δεύτερη χρονιά του στην ΑΕΚ. Τέλος, ο Τσιάκος ταλαιπωρήθηκε με τους τραυματισμούς αλλά έδωσε και την ψυχή του πέρυσι στην Α2. Ο Ζιάγκος τον θέλει μαζί του στην Α1 και αν κριθεί ότι είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις, θα μείνει και αυτός στη «Βασίλισσα».

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η περσινή ΑΕΚ έχει οφειλές προς τους τρεις αθλητές και σίγουρα θα πρέπει να διευθετηθούν και αυτές με την διοίκηση Αλεξίου για να προχωρήσει η συμφωνία παραμονής τους. Πάντως, ο Ζιάγκος τους θέλει και τους θεωρεί πολύτιμους κρίκους στο νέο ρόστερ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *