Κατσίβελης στο enwsi.gr: «Τα αδύνατα δυνατά για τη νίκη»

Λίγες ώρες πριν το (ευρωπαϊκό) ματς της χρονιάς για τη ¨Βασίλισσα» με την Νεπτούνας στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στο enwsi.gr

Λίγες ώρες πριν το (ευρωπαϊκό) ματς της χρονιάς για τη «Βασίλισσα» με την Νεπτούνας στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στο enwsi.gr για τις πιθανότητες πρόκρισης, το ρόστερ που έχει δυνατότητες με τις νέες προσθήκες και τις αδυναμίες που πρέπει να χτυπήσει η ΑΕΚ για να βγει νικήτρια από την «μάχη» με τους Λιθουανούς.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης ο νεαρός γκαρντ δήλωσε:

«Σίγουρα είναι δύσκολο όταν δεν έχεις την τύχη στα χέρια σου, παρ’ όλα αυτά εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για πάρουμε το παιχνίδι και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Υπάρχει αισιοδοξία, πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη και από κει και πέρα είναι κάτι που δεν είναι στα χέρια μας αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο. Σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσουμε με πιεστική άμυνα, θα πρέπει να περιορίσουμε κάποιους παίχτες κλειδιά και να χτυπήσουμε κάτω από το καλάθι για να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της .»

Για τις προσθήκες και για το που μπορεί να φτάσει η φετινή ΑΕΚ:

«Το προτιμότερο για εμάς είναι να συνεχίσουμε στη διοργάνωση γιατί είμαστε μια ομάδα η οποία κατά την άποψή μου ειδικά με τις προσθήκες θα είμαστε ανταγωνιστικοί στον επόμενο γύρο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε σαν ομάδα και με τον χρόνο σύμμαχό μας να γίνουμε όλο και καλύτεροι.»

Δείτε επίσης

Ο Άρης καταθέτει πλάνο και έγγραφα για την οριστική παραχώρηση του Αλεξανδρείου!

Θετικοί στην παραχώρηση του Αλεξανδρείου στον Α.Σ. Άρη, για τα επόμενα 49 χρόνια ήταν οι …