Η ήττα που «έμπλεξε» την ΑΕΚ, αλλά και οι ελπίδες ως το τέλος

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στον όμιλο

Η ΑΕΚ μπήκε σε νέους… μπελάδες στον όμιλό της, μετά την ήττα στην Τουρκία. Η Ένωση έδειξε ανταγωνιστική στην Πάνορμο, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να πάρει αυτή τη νίκη που θα την βοηθούσε να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως από το 4-5 του 2ου λεπτού, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα δεν ξαναπέρασε μπροστά στο σκορ!

Πλέον έχουν διαφοροποιηθεί και τα δεδομένα στον όμιλο της ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που η Ολίμπια Λιουμπλιάνας έκανε ένα πολύ μεγάλο… δώρο στην Βασίλισσα, καθώς κέρδισε την Μπαϊρόιτ, στην Γερμανία.

Η βαθμολογία του ομίλου της ΑΕΚ έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Μπάνβιτ (Τουρκία) 7-3 17
2. Βενέτσια (Ιταλία) 6-4 16
3. Εστουντιάντες (Ισπανία) 6-4 16
4. Μπαϊρόιτ (Γερμανία) 6-4 16
5. Στρασμπούρ (Γαλλία) 5-5 15
6. ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ) 5-5 15
7. Ολίμπια Λ. (Σλοβενία) 4-6 14
8. Ρόζα Ράντομ (Πολωνία) 1-9 11

Η Ένωση πλέον είναι στην 5η θέση και απέχει μια νίκη από την πρώτη τετράδα. Σε έναν τόσο… τρελό όμιλο η διαφορά αυτή είναι πάρα πολύ μικρή, από τη στιγμή ειδικά που κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα

«Σύμμαχος» της ΑΕΚ στην προσπάθεια πρόκρισης είναι το πρόγραμμα ως το τέλος της φάσης των ομίλων. Έχοντας βγάλει τα… δύσκολα με Μπάνβιτ και Βενέτσια, η Ένωση έχει να αντιμετωπίσει -κατά σειρά- τις Ρόζα Ράντομ (εκτός), Στρασμπούρ (εντός), Ολίμπια Λιουμπλιάνας (εκτός) και Μπαϊρόιτ (εντός).

Το πρόγραμμα είναι εφικτό και στα… μέτρα της, όπως και το 4Χ4 μέχρι το φινάλε της φάσης των ομίλων. Όμως για να έρθει αυτό θα πρέπει η Ένωση να αλλάξει… τσιπάκι και να εμφανίσει εικόνα ανάλογη με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Εστουντιάντες και Βενέτσια, όπου μέτρησε δύο πολύ σημαντικές νίκες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *