«Χρειάζεται μερικές φορές να καλμάρει το ταλέντο του»

«Ο Νίκος είναι ένα παιδί που όταν χρειάστηκε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στα ματς, μπήκε μέσα και μας έδωσε έναν άλλο ρυθμό. Μας έδωσε ενέργεια. Ξέρει πολύ μπάσκετ. Έχει ταλέντο, απλώς κάποιες φορές πρέπει να το καλμάρει» σχολίασε ο Γιώργος Λημνιάτης αναφερόμενος στον Νίκο Δίπλαρο σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Ώρα».

Στενός συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Ηλία Παπαθεοδώρου βίωσε τα… χρυσά παιδιά της Εθνικής Εφήβων από κοντά. Η άποψη του είναι: «Σε παιδιά τέτοιας ηλικίας, τα στοιχεία τους, βελτιώνονται με την εμπειρία. Ο Νίκος είναι πολύ βελτιωμένος πάντως, γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια. Θα είναι δύσκολο να παίξει άμεσα στην ΑΕΚ, γιατί η ομάδα θα πάει για πολύ μεγάλα πράγματα φέτος. Θα είναι μεταβατική χρονιά για τα νέα παιδιά και τον Νίκο και όλοι τους, μπορούν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, μόνο με σκληρή προπόνηση».

Για την Εθνική Εφήβων συνολικά σχολίασε: «Ο τρόπος που εξελίχθηκε και ο τελικός, φανέρωσε τον χαρακτήρα των παιδιών. Κατάφεραν την ανατροπή κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Είμαστε πολύ υπερήφανοι. Θα μας μείνει ανεξίτηλη η στιγμή που πήραμε το χρυσό».

Δείτε επίσης

Με Γιάννη το αφιέρωμα της FIBA για την Εθνική: «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο» (VIDEO)

Τρομερό βίντεο από την FIBA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *