Από εγχείρηση καρδιάς στο γήπεδο ο «Ντούντα»!

Μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν αποκαλύπτουν τα τουρκικά Μέσα: ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Ίβκοβιτς την προηγούμενη εβδομάδα έκανε εγχείρηση στην καρδιά και στη συνέχεια έκατσε στον πάγκο της Εφές για το ματς με τη Λιμόζ

Μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν αποκαλύπτουν τα τουρκικά Μέσα: ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Ίβκοβιτς την προηγούμενη εβδομάδα έκανε εγχείρηση στην καρδιά και στη συνέχεια έκατσε στον πάγκο της Εφές για το ματς με τη Λιμόζ! Ο 72χρονος Σέρβος προπονητής τοποθέτησε τρία στεντς στην αρτηρία του σε εγχείρηση που έγινε στο Βελιγράδι. Η επέμβαση που έγινε τη Δευτέρα (12/10) ήταν πετυχημένη και οι γιατροί πρότειναν στον «Ντούντα» να ξεκουραστεί για λίγες μέρες προτού επιστρέψει στην Τουρκία. Ο Ίβκοβιτς, όμως, όχι μόνο πήγε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ακολούθησε και την Αναντολού Εφές στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στη Λιμόζ στη Γαλλία!
«Χρειαζόταν μερικές μέρες ξεκούρασης. Πλέον είναι υγιής και η εγχείρηση να πήγε καλά. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις μαζί του μερικές φορές, γιατί ο «Ντούντα» αισθάνεται σαν ένας νεαρός υγιής άνδρας. Μετά την τοποθέτηση των στεντς οι ασθενείς χρειάζονται μια περίοδο ανάπαυσης στο σπίτι. Η συμπεριφορά του Ίβκοβιτς είναι πολύ θαρραλέα γιατί μετά την εγχείρηση ήταν στον πάγκο ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Ο επαγγελματισμός του είναι αξιοθαύμαστος», δήλωσε ο διευθυντής της κλινικής, στην οποία χειρουργήθηκε ο Ίβκοβιτς.

Δείτε επίσης

EuroLeague: Ώρα αποφάσεων για τo μέλλον της σεζόν

Σήμερα (25/5) θα γίνει η πολυαναμενόμενη σύσκεψη του Τζόρντι Μπερτομέου με τους εκπροσώπους των 11 …