Το «αντίο» του Νικολάου στον Φαλέκα (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξης Φαλέκας αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και Διευθυντής Επικοινωνίας τον αποχαιρέτησε μέσω των social media

Έπειτα από οκτώ χρόνια κοινής πορείας, ΑΕΚ και Αλέξης Φαλέκας δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. Ο μέχρι πρότινος Assistant Coach της Ένωσης, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα κατά την πορεία της σε Β’ Εθνική και Α2, δεν θα συνεχίσει στο πόστο του.

O Γιώργος Νικολάου θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ελληνα προπονητή και με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε τα εξής:  «Ως μάχιμοι πώς να ξεχάσουμε την (οπαδική) αγωνία μας, μη και δεν παίξει στο μπαράζ των Τρικάλων, αλλά και την (διεστραμμένη) αγωνία μας μη… χάσουμε το αποκλειστικό, που κρατάγαμε για την ΩΡΑ μέχρι και ανήμερα του αγώνα για τον πυρετό, που έκαιγε τον ίδιο και την πολύπαθη. Ως μη μάχιμοι, μαζί στο ίδιο μετερίζι, πώς να ξεχάσουμε τον πρώτο τίτλο της Αναγέννησης στην Κηφισιά, που άνοιξε το δρόμο στα κατοπινά.

Τιμή μας για όσα δημόσια μίλησε για την ταπεινότητά μας. Τον ευχαριστούμε. Κυρίως τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ΑΕΚ, ως αθλητής της, ως προπονητής των Τμημάτων Υποδομής της, ως συνεργάτης του Κόουτς Σάκοτα, αλλά και όλων όσοι τον εμπιστεύτηκαν για τις γνώσεις και την αξιοσύνη του. Καλή Τύχη, φίλε! Καλή Τύχη, ΑΛΕΞΗ ΦΑΛΕΚΑ. 祝你好运».

Δείτε την ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Ως μάχιμοι πώς να ξεχάσουμε την (οπαδική) αγωνία μας, μη και δεν παίξει στο μπαράζ των Τρικάλων, αλλά και την…

Opublikowany przez George Nikolaou Środa, 11 września 2019

Δείτε επίσης

Σαντ Ρος: Το πολυεργαλείο της ΑΕΚ

Ο Σαντ-Ρος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής ΑΕΚ.