Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Απελευθερώνεται ο αριθμός των ξένων στην Volleyleague

1

volleyleague_logoΤο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ συνεδρίασε, και πήρε αποφάσεις που αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν στην Α1 βόλεϊ ανδρών. Προκηρύχθηκαν εκλογές για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και αποφασίστηκε να απελευθερωθεί ο αριθμός των ξένων εκτός Ε.Ε. που δικαιούται κάθε ομάδα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

* Επικυρώθηκε η βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2013-14.

* Συζητήθηκε το αίτημα του ΤΑΑ Παναχαϊκή για αύξηση των ομάδων της Volleyleague από 12 σε 14. Το αίτημα απορρίφθηκε για νομικούς λόγους. Συζητήθηκε και η δυνατότητα χορήγησης wild card σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου ΤΑΑ να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα.

* Παρέστησαν στο Δ.Σ. τα υποψήφια Τ.Α.Α. Μ.Ε.Ν.Τ. και Α.Ο. Ορεστιάδα και ενημερώθηκαν για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες συμμετοχής τους στην Ε.Σ.Α.Π. και στο πρωτάθλημα Volleyleague 2014-15.

* Αποφασίστηκε να προταθεί στην Ε.Ο.Π.Ε. και στον Π.Α.Σ.Α.Π. να απελευθερωθεί ο αριθμός των ξένων εκτός Ε.Ε. που δικαιούται να αποκτήσει το κάθε ΤΑΑ και να τροποποιηθεί σχετικά ο Κανονισμός Μεταγραφών.

* Περαιτέρω αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ στην οποία θα συζητηθούν συνολικά ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σωματείων και αθλητών για το πρωτάθλημα της Volleyleague.

* Έγινε πρώτη εκτίμηση των συμπερασμάτων της 1ης Ημερίδας που διοργάνωσε η Ε.Σ.Α.Π. και κρίθηκε ως απόλυτα επιτυχημένη. Μετά την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών και την καταγραφή των συμπερασμάτων – προτάσεων θα γίνει ανάλυση και αξιοποίηση σε επόμενο Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

* Προκηρύχθηκε Γενική Συνέλευση για το πρώτο 15νθημερο Ιουνίου για διενέργεια αρχαιρεσιών στην Ε.Σ.Α.Π.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα