Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ανοίγει η πόρτα της εξόδου

Πέραν των παικτών που θα αποκτηθούν, για την ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Αλλωστε, μία από τις βασικές προτεραιότητες είναι η μείωση του ρόστερ, με την παράλληλη αξιολόγηση του

0

Πέραν των παικτών που θα αποκτηθούν, για την ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Αλλωστε, μία από τις βασικές προτεραιότητες είναι η μείωση του ρόστερ, με την παράλληλη αξιολόγηση του. Ηδη, έχει καταστεί σαφές πως υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πογιέτ και θα κληθούν να αποχωρήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Νιγηριανός δεν ικανοποίησε τον Πογιέτ, υπήρξαν και κρούσματα απειθαρχίας όταν δυστρόπησε σε κάποιες αποφάσεις και δεν έχει μέλλον στην ομάδα. Υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από αραβικές ομάδες και στην ΑΕΚ θα ήθελαν να υπάρξει κάποιο αντίτιμο για την παραχώρηση του Κρισάντους.
Πέραν του «Μάκη», την πόρτα της εξόδου θα κληθούν να διαβούν και άλλοι παίκτες. Είναι ειλημμένη η απόφαση για αποχώρηση των Γροντή και Πεταυράκη, που επίσης δεν έχουν ικανοποιήσει τον Πογιέτ και κρίνεται πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει μεγάλες προσδοκίες. Αντίθετα, για τον Ανδρεόπουλο υπάρχει η άποψη να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα