Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Θετική εξέλιξη (και) με τη δεύτερη Υπογειοποίηση!

Χαρμόσυνα είναι τα μαντάτα για την πορεία των έργων της Υπογειοποίησης

8

Χαρμόσυνα είναι τα μαντάτα για την πορεία των έργων της Υπογειοποίησης και συγκεκριμένα για τη δεύτερη υπογειοποίηση που θα κατασκευαστεί πίσω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης και είναι υπεραπαραίτητη για τη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς» αφού από τη νέα υπόγεια οδό θα εισέρχονται τα πούλμαν των αποστολών εντός του γηπέδου!

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο έργο το οποίο είχε εξαιρεθεί αρχικά από το project λόγω της παρουσίας του Άρη Βασιλόπουλου στη Δημαρχία της Νέας Φιλαδέλφειας (καθώς θα μπορούσε ο συγκεκριμένος να προκαλέσει προβλήματα και καθυστερήσεις ακόμα και για μία ακόμα 4ετία), ενσωματώθηκε με τη νυν Υπογειοποίηση στις οδούς Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, η οποία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Καθημερινή ενημέρωση του Μελισσανίδη

Μάλιστα το έργο έχει ήδη ανατεθεί στην INTRAKAT, την εταιρεία που έχει ήδη αναλάβει την κατασκευή της πρώτης Υπογειοποίησης. Με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ κερδίζει πολύτιμο χρόνο, αφού δε θα χρειαστεί να υπάρξουν νέοι διαγωνισμοί, ενστάσεις και ότι άλλο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα!

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώνεται καθημερινά για την εξέλιξη των έργων και πολύ συχνά επισκέπτεται το γήπεδο για να διαπιστώσει την πορεία της υλοποίησης του έργου.

Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η Υπογειοποίηση «τρέχει» πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμεναν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», ενώ η εξωτερική ένδυση του γηπέδου έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 30% και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ…

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα