Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Αγιά Σοφιά»: Πιάνει δουλειά η «ΤΟΜΗ»!

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και η ΤΟΜΗ πιάνει δουλειά στην «Αγιά Σοφιά»

13

Ακόμα ένα πρόβλημα ξεπεράστηκε στην «Αγιά Σοφιά»!

Μετά την πίεση της ΑΕΚ και της κατασκευάστριας εταιρείας, η «ΤΟΜΗ»  πιάνει έστω και καθυστερημένα δουλειά στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Συγκεκριμένα, η ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ που είχε… εξαφανιστεί από τις αρχές Ιουνίου, έχει στείλει πλέον όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ξεκινά άμεσα τα έργα στο εσωτερικό του γηπέδου.

Πρόκειται για μια άκρως σημαντική εξέλιξη καθώς τα πάντα κυλούσαν ομαλά στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και αυτό ήταν το μοναδικό θέμα που καθυστερούσε δίχως αιτία. Υπενθυμίζουμε ότι η ΤΟΜΗ θα έπρεπε να μπει το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου στην «Αγιά Σοφιά», αλλά δεν το είχε κάνει και υπήρχε έντονος αναβρασμός στις τάξεις του Δικεφάλου. Πλέον πάντως τα πάντα λύθηκαν, ακόμα ένα αμπόδιο ξεπεράστηκε και οι εργασίες στο στολίδι της Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζονται με… χίλια.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα