Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

ΑΕΚ για Μάνταλο: «Ούτε πρόταση, ούτε προσέγγιση!»

Καμία κρούση της Μπεσίκτας σε ΑΕΚ και Μάνταλο παρά τα συνεχόμενα δημοσιεύματα των Τούρκων

4

Το όνομα του Πέτρου Μάνταλου βρίσκεται στο προσκήνιο ξανά το τελευταίο διάστημα στα Μέσα της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι με συνεχόμενα δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον αρχηγό της ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαίωσε την Τρίτη (26/5) σε δηλώσεις του και ο τεχνικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας.

Όπως και να χει, οι προθέσεις της Μπεσίκτας για τον Μάνταλο είναι γνωστές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία πρόταση, ούτε καν προσέγγιση των Τούρκων προς την ΑΕΚ.

Επίσης, εκτός από την πλευρά της ΑΕΚ, την παραμικρή κρούση δεν έχει ούτε ο Μάνταλος, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως ο διεθνής μέσος της Ένωσης έχει ταξιδέψει στην Κων/πολη.

Θεωρείται δεδομένο, πως οι Τούρκοι θα συνεχίσουν τις αναφορές για τον Μάνταλο, αλλά η ΑΕΚ θα μπει σε συζητήσεις μόνο αν υπάρξει πρόταση που να την ικανοποιεί. Δηλαδή στα επίπεδα των έξι εκατ. ευρώ και άνω…

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα