Ροντρίγκο: «Απίστευτο ταλέντο ο Εντρίκ, τον περιμένω στο Μπερναμπέου»

Ροντρίγκο: «Απίστευτο ταλέντο ο Εντρίκ, τον περιμένω στο Μπερναμπέου»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ροντρίγκο για τον μελλοντικό συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Εντρίκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τον αγώνα για τα δικαιώματα του 17χρονου Εντρίκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Ροντρίγκο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό της Παλμέιρας, τον οποίο πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως το νέο παιδί θαύμα του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Ο Εντρικ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Φερνάντο Ντινίζ, τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής για τις αναμετρήσεις της Κολομβίας με την Αργεντινή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο νεαρός σταρ θα ενταχθεί στην Ρεάλ το 2024 όταν γίνει 18 ετών και ο συμπατριώτης του στην ομάδα της Μαδρίτης, Ροντρίγκο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες του: «Είναι ταχύτατος, δυνατός και με σπάνια εκρηκτικότητα στις κινήσεις του. Είναι απίστευτο ταλέντο και ανυπομονώ να τον υποδεχθώ στο Μπερναμπέου.»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X