Μητέρα Εμπαπέ: «Όλοι ξέρουν που θα παίζει του χρόνου, έτσι δεν είναι;» (vids)

Μητέρα Εμπαπέ: «Όλοι ξέρουν που θα παίζει του χρόνου, έτσι δεν είναι;» (vids)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κίλιαν Μπαπέ και η Παρί Σεν Ζερμέν «τραβάνε» ξεχωριστούς δρόμους και ο Γάλλος σταρ θέλοντας να αποχαιρετήσει όλους εκείνους που επίδρασαν σημαντικά στην καριέρα του, οργάνωσε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο σε εντυπωσιακό εστιατόριο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 250 και μεταξύ αυτών βρίσκονταν συμπαίκτες με τις οικογένειές τους, παράγοντες, μέλη του προπονητικού τιμ, αλλά και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή του 25χρονου επιθετικού. Το «παρών» μάλιστα έδωσε και ο πρόεδρος του παριζιάνικου συλλόγου, Αλ Κελαϊφί, με τον οποίο ο Μπαπέ δεν τα πήγαινε και τόσο καλά τον τελευταίο καιρό.

«Εδώ είμαστε οικογένεια, όλοι όσοι είστε εδώ σας θεωρώ όλους οικογένεια. Υπάρχουν μόνο αγαπημένα πρόσωπα, θα είναι εύκολο να μιλήσω, θα είναι εύκολο να ανοίξω την καρδιά μου, δεν υπάρχει κανένα μήνυμα που να λείπει, δεν υπάρχει καμία πιθανή ασάφεια. Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και όλοι εσείς που είστε εδώ είστε εδώ γιατί είχατε επιρροή πάνω μου», δήλωσε ο Μπαπέ θέλοντας να δείξει ότι επιθυμεί να αφήσει την Παρί με τις καλύτερες αναμνήσεις και έχοντας τιμήσει κατάλληλα όλους εκείνους που ήταν πλάι του σε αυτή την επταετή θητεία του.

Μαζί του φυσικά και η μητέρα και ατζέντης του, Φαϊζά Λαμαρί, η οποία δε δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων πριν μπει στο εν λόγω εστιατόριο. Όταν ρωτήθηκε για το που θα αγωνιστεί ο γιος τη νέα σεζόν εκείνή αποκρίθηκε άμεσα.

«Πού θα παίξει ο Κιλιάν του χρόνου; Νομίζω ότι όλοι το ξέρουν αυτό, έτσι δεν είναι;», ανέφερε.

Θάνος Τσίμπος: Οι αλήθειες του Αγγελόπουλου και τα σχέδια του μέλλοντος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X